Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Priestranný rodinný dom - novostavba v Chrastnom

Ulica: Chrastné
Obec: Chrastné
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
375 000 €

Popis nehnuteľnosti

Rodinný dom v Chrastnom – Priestranné a štýlové rodinné bývanie so súkromím a vybavením na mieru

Fénix reality vám ponúka na predaj krásny rodinný dom v malebnej obci Chrastné, ktorý svojou polohou a vybavením spĺňa všetky požiadavky na pohodlný a kvalitný život. Tento jedinečný dom s úžitkovou plochou 114 m² sa nachádza na  takmer 759 m² veľkom rohovom pozemku, ktorý je posledný na ulici, čo zaručuje maximálne súkromie pre vás a vašu rodinu.

Hlavné benefity tejto nehnuteľnosti:

Perfektná lokalita s dôrazom na súkromie: Dom sa nachádza na konci ulice, čo znamená, že vás nebudú rušiť susedia ani premávka. Ideálna voľba pre rodiny hľadajúce pokoj a bezpečné prostredie.

Dom je situovaný v rezorte s mladými rodinami a príjemnými susedmi.

Komfortná dispozícia a praktické riešenie priestoru: Dom ponúka 4 izby – priestrannú obývaciu izbu prepojenú s modernou kuchyňou, vybavenou kvalitnými spotrebičmi, a praktickou špajzou, ktorá uľahčí skladovanie potravín. Okrem toho tu nájdete 3 útulné a svetlé spálne, ideálne na oddych a regeneráciu. Spálne sú orientované do dvora.

V kúpeľni sa nachádza vaňa aj praktický sprchový kút. V dome sú dve toalety, čo isto ocenia početnejšie rodiny.

Kompletné zariadenie na mieru: Predáva sa kompletne zariadený, s moderným nábytkom vyrobeným na mieru, ktorý bol navrhnutý s ohľadom na maximálnu funkčnosť a estetiku. Tento dom je pripravený na okamžité nasťahovanie bez potreby ďalších investícií do vybavenia.

Vybavenie a exteriér:

Veľký pozemok s možnosťami využitia: Pozemok o rozlohe 700 m² ponúka dostatok priestoru pre vaše aktivity – od rodinných osláv a grilovania.

Praktický odkladací priestor: Na pozemku sa nachádza veľký odkladací priestor, ideálny na uskladnenie záhradného náradia, bicyklov či sezónneho vybavenia.

Garážové státie pre dve autá: K dispozícii je priestranné garážové státie pre 2 autá, ktoré vám zabezpečí pohodlné parkovanie a ochranu vozidiel pred nepriaznivým počasím.

Prečo si vybrať tento dom?

Tento dom je ideálny pre rodiny, ktoré si potrpia na komfort, štýlové a moderné bývanie, ale zároveň nechcú prísť o spojenie s prírodou a pokojom. V Chrastnom nájdete všetko potrebné pre pohodlný rodinný život – od dostupnej občianskej vybavenosti až po príjemné prírodné prostredie, ktoré oceníte počas víkendových prechádzok či výletov.

V prípade záujmu o obhliadku alebo ďalšie otázky nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Nechajte sa inšpirovať touto jedinečnou ponukou. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
759 m2
Úžitková plocha:
114 m2
Zastavaná plocha:
138 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
759 m2
Terasa plocha:
19 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Zuzana Veress Burak, Msc.

Mgr. Zuzana Veress Burak, Msc.

Konateľka, realitná maklerka a hypotekárna špecialistka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti