Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Jedinečný rodinný dom blízko Košíc

Ulica: Slnečnicova
Obec: Malá Ida
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
850 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj jedinečné rodinné sídlo v obci Malá Ida pri Košiciach, ktoré spája eleganciu, komfort a prírodu v jednom harmonickom celku. Tento priestranný dom so zastavanou plochou 258 m² je zasadený do veľkorysého pozemku o rozlohe 2029 m², kde nájdete dokonalý únik od mestského ruchu.

Hneď po vstupe do domu vás privíta priestranná chodba, ktorá vás zavedie do svetlej a vzdušnej kuchyne spojenej s obývacou izbou a jedálenskou časťou – ideálneho miesta na rodinné stretnutia a večery s priateľmi. Dominantou srdca domu je nádherný krb, ktorý dotvára celkovú atmosféru. Na prízemí sa nachádza aj tichá pracovňa, elegantná bazénová miestnosť s vlastným sprchovým kútom a samostatná toaleta. Vnútorný bazén, prístupný priamo z domu aj zo záhrady, je perfektný na celoročný relax.

Poschodie domu ponúka 2 veľké kúpeľne so sprchovým kútom a veľkorysou vaňou, toaletou - aby mal každý svoje súkromie. Štyri priestranné spálne, každá s vlastným balkónom, ponúkajú nádherný výhľad na záhradu plnú zelene. Celý dom je podpivničený s komfortným zázemím s práčovňou, sušiarňou, saunou a bohatým úložným priestorom, ktorý sa dá prispôsobiť rôznym potrebám - stolný tenis, súkromná vinárnička, únik od bežných denných starostí.

Priamo v dome je aj priestranná garáž vhodná na zaparkovanie aj dvoch veľkých áut - priamo z nej sa dostanete suchou nohou do domu.

V záhrade nájdete pôvabný altánok o rozlohe 20 m², dokonale vybavený na bezstarostné grilovanie. Súčasťou altánku je aj praktická špajza, ideálna na uloženie náradia či záhradného vybavenia. Okolie domu zdobí krásne jazierko s rybami, ktoré dotvára celkovú atmosféru pokoja a pohody. Záhrada, dom aj bazén sú pravidelne udržiavané profesionálmi, aby vždy vyzerali dokonale.

Nehnuteľnosť je postavená z vysoko kvalitných materiálov a celý vnútrajšok domu bol naprojektovaný pre maximálne pohodlie jeho majiteľov. 

Toto tiché sídlo je zasadené na pokojnej ulici, kde si môžete vychutnať súkromie, a zároveň máte na dosah tenisové kurty a obľúbenú reštauráciu Slamený Dom. Do  Košíc sa autom dostanete len za 6 minút.

Tento dom nie je len nehnuteľnosťou, ale miestom, kde sa sny o bývaní stávajú skutočnosťou. Pre viac informácií - pôdorysy domu a obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Fotografie sú autorským dielom JazZoom Photo Studio.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2029 m2
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
560 m2
Zastavaná plocha:
258 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
6
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
560 m2
Počet balkónov:
4
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Zuzana Veress Burak, Msc.

Mgr. Zuzana Veress Burak, Msc.

Konateľka, realitná maklerka a hypotekárna špecialistka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti